asdasd

Panel moderatora ]

ziemia do kupienia

Oferty, rekomendacje i pytania dotyczace pobytu w górach.

Moderator: greg

Re: ziemia do kupienia

Postprzez ania » 29 Mar 2010 11:52

Ceper z Warszawy napisał(a):Ja nie spotkałem jeszcze pensjonatu, żeby miał 100% obłożenia oprócz pewnych okresów jak weekend majowy, św. BN, Sylwester czy ferie pozostały okres to faktycznie 60-80% obłożenia. A teraz najwazniejsze, pamiętajmy że w szczycie Zakopane i okolica potrafi pomieścić 8oo tys. turystów - gdzie te miejsca noclegowe ? ta zagadka mnie zawsze zastanawiała. Św. wielkanocne nie są u nas jeszcze w kraju mocno wyjazdowe tym bardziej, że w piątek jeszcze praca a we wtorek znowy, czyli wyjazd 500km na jeden no 1,5 dnia.
Ceper z Warszawy

nie tylko warszawa jezdzi do zakopanego no i z tymi 800 tys to troche przesadziles nawet wiecej niz troche
ania

Postprzez Adam » 29 Mar 2010 18:17

Weekend majowy 650 tys. a 15 sierpnia 2009 padł rekord ponad 800 tys. tak podała miejscowa prasa, wierzyć nie wierzyć....sam nie wiem.
Adam
Adam

Postprzez Kasia » 31 Mar 2010 08:27

A ta Wielkanoc to będzie klęska, miałam 100% zarezerwowane a teraz mam 100% wolne, pomimo że po wpłacali zaliczki to i tak po rezygnowali. W górach wieje halny pogoda na deszczową się zanosi, śniegu niema i szaro na polu. Brzydka tego roku Wielkanoc to i ludziska nie chcą przyjeżdżać.
Kaśka
Kasia

Postprzez Gość » 02 Kwi 2010 08:06

Kasia napisał(a):A ta Wielkanoc to będzie klęska, miałam 100% zarezerwowane a teraz mam 100% wolne, pomimo że po wpłacali zaliczki to i tak po rezygnowali. W górach wieje halny pogoda na deszczową się zanosi, śniegu niema i szaro na polu. Brzydka tego roku Wielkanoc to i ludziska nie chcą przyjeżdżać.
Kaśka

Ma Pani rację, wczoraj przyjechałem na święta do Zakopanego a już mi się chce odjeżdżać. Zimno, wietrznie, deszcz pada i szarówka. Chyba wrócę do domu bo tu pusto, w pensjonacie tylko ja z żoną na 38 miejsc.
Mirek
Gość

Postprzez Gość » 07 Lip 2010 06:23

Lepiej kupić gotowy dom lub obiekt to jest pewność, że coś wyjdzie a z ziemią jest tak, że ceny kosmiczne a budować nie pozwolą.
Sam mam działkę w uroczym miejscu i od szesnastu lat nie dostałem zezwolenia na budowę, chętnie sprzedam.
Gość

Poprzednia

Powróć do W górach

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Reklamy